Kinder Initiatie

 
Afbeelding invoegen
 


Tepiltzin Kinder Initiatie Weekend

Tepiltzin beteken 'Geëerde Kind', of "Heilig Kind'. Het Tepiltzin Weekend is een ceremonieel weekend dat bedoeld is om kinderen op een toegewijde, mooie, ongedwongen en leuke manier kennis te laten maken met de ceremoniële traditie.

Het Tepiltzin Initiatie Weekend is bedoeld om onze kinderen de mogelijkheid te geven om te leren hoe we het leven kunnen eren, en op een respectvolle manier kunnen omgaan met de natuur en de Aarde. Want de traditie van de voorouders is er voor hen.

De Kinder Temascal is een Zweethutceremonie speciaal voor kinderen. Zij gaan de zweethut in samen met een ouder, of met een andere begeleider.

De Initiatie Ceremonie is een mooie samenwerking van ouders en kinderen, waarbij we de kinderen de mogelijkheid bieden om kennis te maken met de inzichten die de oude tradities bevatten. Ze worden uitgenodigd om actief deel te nemen aan een prachtige ceremonie, die de heilige band met de Aarde bekrachtigt.

We doen dit in een veilige sfeer, die we samen neerzetten. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom. Dit weekend wordt gehouden op het ceremoniële veld van Hof van Moeder Aarde bij Neede, een rustige en tevens kindvriendelijke camping. 
 
Afbeelding invoegen 
 
Zomer Solstice

Zaterdag 18 juni 2022
Voorbereidingen en
Kinder Temascal

Aanvang: 10.00 uur 

Zondag 19 juni 2022
Tepiltzin Initiatie Ceremonie

Afsluiting ongeveer 18.00 uur

Vergoeding: € 150,-
per ouder met kind.
Extra ouder of kind: € 25,-

Inclusief kamperen op ons eigen veld.
Exclusief maaltijden, Potluck.
Dit doen we om de kosten zo laag mogelijk te kunnen houden.

Kijk ook op de website van

Hof van Moeder Aarde

Aanmelding