Serpent Teachings

 
Afbeelding invoegen
 
Serpent Teachings
 

De Serpent Teachings zijn samenkomsten in de Earthlodge, rond het Vuur, waarbij we ons verdiepen in verschillende aspecten van de traditie van onze voorouders.

In tradities over de hele wereld representeert de Slang de energie van de schepping. Deze energie is als onzichtbare kracht aanwezig in alles wat er is. In de Serpent Teachings verdiepen we ons in deze onzichtbare kracht., met zowel persoonlijke als kosmische inzichten.
 
De Teachings bevatten veel kennis over de ceremoniële traditie. We delen deze dan ook in een ceremoniële setting. We doen traditionele rituelen, zodat de essentie van de Teachings tot leven komt. Ook is er de mogelijkheid om te delen en vragen te stellen, en kunnen we op bepaalde onderwerpen dieper ingaan.

De thema's van de Serpent Teachings zijn gebaseerd op belangrijke archetypes in de oude tradities, en de kennis en wijsheid die bij hen horen. Deze archetypes zijn meer dan symbolen. We dragen ze allemaal in ons, en we hebben allemaal de mogelijkheid om ons bewust te worden van hun aanwezigheid in ons leven. 
 

Afbeelding invoegen

Serpent Teachings

Zondag 3 april
 De Krijger en het Levenspad
 
Zondag 1 mei
De Genezer en de Zelf

Zondag 5 juni
De Sjamaan en de Elementen
 
Zondag 10 juli
De Voorouder en de Wijsheid

Zondag 7 aug
De Pelgrim en de Tempel
 
Aanvang: 11.00 uur 
tot 16.00 uur

Vergoeding: € 50,-

Aanmelding