Zweethut Ceremonie


Afbeelding invoegen


Zweethut Ceremonie

De Zweethut Ceremonie is een reinigende ceremonie die ons uitnodigt om onze natuurlijke verbinding met de wereld te ervaren, en in contact te komen met onze wezenlijke zelf.

De Zweethut Ceremonie die we tegenwoordig kennen, is overgedragen door de Indiaanse tradities van het Amerikaanse continent.. Maar soortgelijke reinigingsceremonies waren deel van van vele tradities, waaronder de Europese.. Zo was de sauna oorspronkelijk een een ceremoniële plek. De Zweethut is een soort sauna is zijn meest oorspronkelijke vorm. 

De Zweethutten van Teocalli zijn voornamelijk geïnspireerd door de Temascal; de Mexicaanse Zweethutceremonie. Deze vorm is toegewijd en respectvol, en tegelijkertijd heel toegankelijk. De Ceremonies hebben een universeel karakter.

Onze Zweethutten zijn toegewijd, gefocust en vriendelijk. We verbinden ons met de krachten van de wereld, we zingen traditionele liederen, en er is ruimte voor persoonlijke intenties. Iedereen, man of vrouw, van jong tot oud, is welkom in onze Zweethut.

Zaterdag 30 april 2022
Elementen Temascal

Zaterdag 30 juli 2022
Heling Temascal

Zaterdag 17 september 2022
Totem Temascal

Zaterdag 29 oktober 2022
Voorouder Temascal

Zater-/Zondag 18/19 maart 2023
16 ronden Healing Lodge


We doen ook Zweethutceremonies voor groepen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.