Oogst

 
Afbeelding invoegen
 

Malinalli Heling Temascal

Malinalli betekent 'Kruid van Moeder Aarde', en zij vertegenwoordigd de helende en medicinale eigenschappen van de giften van Moeder Aarde.

De Heling Temascal is een
ingetogen en diepgaande Zweethutceremonie, die gericht is op onze heling en ons welzijn. We verbinden ons met kruiden en planten die helend en genezend voor ons zijn.

De 4 ronden van de Heling Temascal zijn gewijd aan de verschillende aspecten van ons Zijn, die samen onze Persoonlijke Zelf vormen. In iedere ronde is er een ceremoniële traktatie, die ons uitnodigt om ons te verbinden met één van deze aspecten. Dit is een reis naar onze oorspronkelijke Zelf, onze ware Zijn, onze Essentie.
 
De Heling-rituelen in de verschillende ronden zijn afkomstig uit de traditionele Mexicaanse Temascal. Er wordt gebruik gemaakt van kruiden, planten en fruit, waarmee we de giften van Moeder Aarde vieren.

De dag na de Malinalli Heling Temascal is er de mogelijkheid om een speciale Malinalli Massage Treatment onder de bezielende handen van Diëdra te boeken. Zo is er de mogelijkheid tot een compleet Heling Weekend.

 
Afbeelding invoegen 
  
Viering van de Oogst

Zaterdag 30 juli 2022
Malinalli Heling Temascal

Aanvang: 10.00 uur 
tot ongeveer 19.00 uur.  

Vergoeding: € 85,-
inclusief maaltijd na de Zweethut

Aanmelding

 
Zondag 31 juli 2022
Malinalli Massage Treatment


Optioneel, op afspraak met Diëdra. 

Vergoeding: € 100,- voor anderhalf uur in combinatie met de Heling Temascal