Winter Solstice

 
Afbeelding invoegen
 


Cakulja Ceremonie

De Cakulja Ceremonie is een nachtelijke ceremonie, met het Medicijn Cakulja. Een nacht rond het Vuur in de Earthlodge, met elkaar, en met het mooie, oude Medicijn Cakulja.

Een hele nacht hebben we de mogelijkheid om ons te verbinden met de Grootvader, het Heilige Vuur in het midden van de Cirkel. Met de Grootvader delen we onze intenties, onze gebeden, onze liederen en onze offers. En zo krijgen we de mogelijkheid om ons onze oorspronkelijkheid, onze bron, onze essentie te herinneren. De energie van het Medicijn Cakulja helpt ons daarbij.

De nachtelijke Medicijn Ceremonie wordt met veel respect en zorg gedaan, met kennis en ervaring uit traditionele Medicijnceremonies. Dit betekent dat we respect hebben voor de traditionele overlevering die bij deze ceremonies hoort.

We doen de Cakulja Ceremonie in een vriendschappelijke, intieme sfeer. Het is fijn als we elkaar al eens ontmoet hebben in ceremonie. Daarom is deze ceremonie in principe geschikt voor iedereen die al eens een Zweethutceremonie bij Teocalli heeft gedaan.
 
Afbeelding invoegen
  
Winter Solstice

17/18 december 2021
Cakulja Ceremonie
 
Aanvang: 14.00 uur 
tot de volgende ochtend
 
Met Temascal

Vergoeding: € 150,-