Ons Huis


Afbeelding invoegen

 


Ons Huis


Het huis van Teocalli ligt in de landelijke en rustige omgeving van Tonden, aan een rustig weggetje in de buurt van Zutphen De Hoven (richting Voorst)..

Het huis bewonen we me ons gezin. De tuin, schuur, berging, keuken en toilet worden gebruikt bij de samenkomsten.  Een groot gedeelte van de tuin is ingericht als ceremoniële plek, met Vuurplaats, Zweethut en Earthlodge.       
  • Vuurplaats.
    Centraal ligt de ceremoniële vuurplaats, die voornamelijk gebruikt wordt voor de zweethutceremonies, en voor samenkomsten rond het vuur.  
  • Zweethut.
    De Zweethut is een koepelvormige hut, gemaakt van wilgentakken. Het is een oude, traditionele constructie, die wordt gebruikt voor de zweethutceremonies.     
  • Earthlodge.
    De EarthLodge of Aardehut is ook een oude, traditionele constructie. Het is een prachtige halfondergrondse hut, bedekt met aarde en een houten dak. Binnen is er in het midden een kleine vuurplaats. In de Earthlodge doen we verschillende samenkomsten en ceremonies rond het vuur.

  • Pipowagen. Deze 'Tiny Wagon' wordt gebruikt voor Retreats, waarbij iemand kan verblijven in combinatie met een ceremonie of een massage.
Verder zijn er kippen, een groentetuin, verschillende bessenstruiken en vlierstruiken, walnootbomen, krentenbomen, hazelnootbomen en twee grote kastanjebomen. 
 

Teocalli

De Voortweg 9

6975 AA Tonden