Massagedag

mailto:diedra@teocalli.nl
Afbeelding invoegen
 
Welkom bij de Massagedag
 
 
Op zaterdag 28 augustus geven wij, Diëdra en Tim, een dagtraining Energetische Massage en Bewuste Aanraking.   

Het geven van een massage begint bij het maken van contact. Je leert op deze dag het eerste begin van het geven van een massage. Een goede massage te geven in contact met jezelf en met degene die je masseert.

Hoe zorg je ervoor dat je bij jezelf blijft en genoeg energie behoud om een volledige massage te kunnen geven en je daarna ook nog energiek te voelen.

Wat betekent het om prettig aan te raken? Hoe wil je zelf aangeraakt worden? Dit zijn vragen die worden beantwoord op deze dag. Een samenspel van voelen, weten en ervaren. Op deze dag leer je hoe wij werken en hoe jijzelf kunt werken in de toekomst.

Als bovenstaande je aanspreekt meld je dan snel aan voor de dag vol is geboekt. Als je hebt betaald is je deelname bevestigd en er zijn maximaal 10 plekken beschikbaar.  

Voor deze massagedag is het tonen van een test- of vaccinatiebewijs niet nodig. We vragen om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je gezondheid op deze dag en risico’s af te wegen als je kwetsbaar bent.  

De massagedag in Zutphen is een leuke kennismaking of de massageweekeinden van 5 t/m 7 november 2021 en 8 t/m 10 april 2022 wat voor je zijn. Dit zijn twee weekeinden die bij elkaar aansluiten en een verdieping geven van het leren masseren vanuit bewuste aanraking. 
 

Afbeelding invoegen


Zaterdag 28 augustus
Inloop 9.30 uur 
Start 10.00 - 16.30 uur.

We hebben voor deze dag een
andere locatie, vlakbij Teocalli.

Lunch is verzorgd.
Zelf meenemen:
Hoeslaken, kussensloop
en 2 grote handdoeken

Kosten:
€ 80,- of meer
op basis van donatie.

Max. 10 deelnemers.

Aanmelding en info: